.

SCRIPTRACT 6 Mic Taburet din Piele PU Otoman Suport pentru picioare Casa Moderna Living Dormitor Dreptunghiulară Scaun cu Scaun Căptușit (Teal)

SCRIPTRACT 6 Mic Taburet din Piele PU Otoman Suport pentru picioare Casa Moderna Living Dormitor Dreptunghiulară Scaun cu

RON 57.98

Din mărfuri
En el almacén

★★De ÎNALTĂ CALITATE★★gaura cadru este construit de calitate din lemn masiv. φ2.4"*3.5" picior specfication asigurarea confortabil și durabil de suport pentru picioare , patru plastic gros picioarele deține până la 330 de lire sterline și vă oferă, cu ani de utilizare. ★★CONFORTABIL★★superior gros 28 D burete ofera o mare densitate și mai mult scaun mai moale pad.Pe tabureți sunt perfecte pentru a sta sau de odihnă picioarele tale.Aceasta vă ajută să păstrați piciorul ridicat, reduce presiunea asupra gleznei și previne umflarea.Dimensiuni de gabarit este de 15,7"L x 11.1"W x 9.3"H. ★★ANTI-ALUNECARE rezistent la apă și★★Specifice distanțiere și a simțit tampoane preveni zgârieturile de pe podea și să-l păstrați de la alunecarea.Impermeabil din piele PU permite o curatare usoara cu un prosop umed sau o cârpă fără a se deteriora. ★★ UTILE si INGENIOASE de DESIGN★★ Partea de jos a scaunului are un fermoar conține un buzunar pe care le puteți pune unele lucruri mici în ea, cum ar fi cheile, hardware,mici jucării, caz aluat,etc. ,jucării mici, caz aluat,etc.

Specificații detaliate