.

PACMAXI Fire de Depozitare Sac de Tricotat-de Mare Capacitate Fire Tote Organizator de Stocare cu Curea de Umăr și Cârlig pentru Fire de Bumbac, Andrele, croșete (Albastru)

PACMAXI Fire de Depozitare Sac de Tricotat-de Mare Capacitate Fire Tote Organizator de Stocare cu Curea de Umăr și Cârlig

RON 59.98

Din mărfuri
En el almacén

✔ De mare capacitate!dimensiune : 11.81" x 7.28" x 11.42"(inch, L * W * H).Spatiu pentru stocarea o varietate de bumbac, fire, andrele, croșete și mult mai multe instrumente.Interior cu buzunare diverse pentru diferite lucruri păstrează instrumente organizate și ușor de găsit.(Nu Accesorii Incluse, Geanta Numai). ✔ Design Inteligent!Când deschideți cele două închidere cu fermoar lateral, clar PVC panou vă permite de a avea o privire rapidă la ceea ce în interiorul.Fiecare parte are 4 mici garnituri pentru fire să se hrănească prin și 2 seturi de benzi velcro ține de fire în loc de tricotat. ✔ Ușor de Transportat!Top mâner robust și detașabile curea de umăr ajustabilă oferi diferite opțiuni pentru a transporta o de mână, o purta pe umăr sau peste corp.Cadoul Perfect pentru avid mașină de tricotat, croșetat incepator.. ✔ Interior Spatios!Interior cu împărțite compartiment ține jurubițe de fire organizată și separat, prevenind ruperea, încurcarea și uzura. ✔ Calitate Superioara!Făcut de rezistent la apa material poliester, simplu și elegant.Dimensiuni : 11.81" x 7.28" x 11.42" (inch, L * W * H).Făcut de rezistent la apa material poliester, durabil si elegant.Acest frumos, elegant, robust fire de stocare este o alegere perfecta.Capacitate mare de stocare colorate fire de bumbac și diferite instrumente, inclusiv croșete, ace de tricotat, mici, riglă, foarfece mici..Toate tipurile de tricotat accesorii-ar fi inclus.Pacmaxi fire de depozitare sac de tricotat cu capacitate mare pentru avid mașină de tricotat, croșetat incepator, tricotat entuziaști.Ia acest tip de fire sac de depozitare,bucurați-vă de tricotat oriunde.PVC transparent partea husă spate, interior, panou pentru a avea o privire rapidă la ceea ce în interiorul.Fiecare parte interiorul cu 2 seturi de curea velcro ține fire de bumbac în loc de tricotat și 4 mici garnituri pentru fire de bumbac să se hrănească prin.Fata cu forma "U" cu două sensuri închidere cu fermoar ține deschidere mare pentru tine. 1 compartiment Principal în interiorul împărțit cu compartiment ține de fire organizat & 2 ochiurilor de plasă buzunare pentru instrumente mici. 2 buzunare mici pe panoul lateral. 2 partea husă de interior pentru utilizări diferite, unul pentru ace de tricotat( de până la 10 inch) si alta pentru croșete.

Specificații detaliate