.

BETTINA Mermaid Princess Papusa cu Mica Sirena & Seahorse Juca Cadou Set | Sirena Jucarii cu Accesorii si Haine Papusa pentru fetite (Roz)

BETTINA Mermaid Princess Papusa cu Mica Sirena & Seahorse Juca Cadou Set | Sirena Jucarii cu Accesorii si Haine Papusa pentru

RON 45.98

Din mărfuri
En el almacén

????MARE SIRENĂ JUCARII - Oricine îi place printesa sirenelor nu poate lipsi!. ????PERFECT PĂPUȘI PRINTESA - Sirena haine poate decola și de a schimba la alte rochii și accesorii, păr lung pentru a face diferite stiluri.Copiii tăi vor fi în pretind joc. ????SETUL INCLUDE- ✔unul de 12" Sirena papusa ✔3" mica sirenă ✔seahorse ✔1 bucată de modă rochie ✔ 2 minunat perii(steaua de mare și pește). ????În condiții de SIGURANȚĂ și de DISTRACȚIE - Asta durabil jucărie este mama aprobat și nu sunt nici substanțe chimice nocive, care pot afecta copilul dumneavoastră.Toate Testate și Certificate. 100% în condiții de Siguranță pentru copii pentru a juca. ????EXCELENTA IDEE de CADOU - puteți cumpăra aceste sirena jucării ca un cadou pentru copiii dumneavoastră.Surprinde pe cei mici cu aceste set colorat în ziua lor de naștere, cadou de Crăciun și mai mult.Culoare : Roz.

Specificații detaliate