.

Silicon Chiuveta de Bucatarie Sita 4 Pack, Turnarea filtre,Scurgere FilterLarge Lățime Jantă 4.5 Diametru (4.5 Diametru, 4 Culori)

Silicon Chiuveta de Bucatarie Sita 4 Pack, Turnarea filtre,Scurgere FilterLarge Lățime Jantă 4.5 Diametru (4.5 Diametru, 4

RON 17.98

Din mărfuri
En el almacén

-BINE CONSTRUITE-bucătăria Noastră filtru filtre au fost realizate din silicon premium și plastic.Silicon inferioară effeprevent zgarieturi chiuveta eficient ,non-deformare.Protecție de lungă durată împotriva colmatării,mașină de spălat Vase în condiții de siguranță. -UȘOR DE UTILIZAT-bine Locul în chiuveta din bucătărie și ridica post de centru pentru a elimina.Moale, rezistent, silicon inversează ușor pentru îndepărtarea resturilor.Acolo este un mic post în centru pentru a permite filtrului să fie ușor de înțeles & eliminate, dacă este necesar. - PREVINE ÎNFUNDAREA- proiectat Ergonomic slot găuri capcana resturile alimentare, pentru a preveni înfundarea, și se scurge de apă cu ușurință. -REZISTENT la pete PETALE- Petale nu se estompeze, pata sau decolorize.Doar se spală și se clătește cu apă caldă sau rece.E Super ușor de curățat. -INTERESANTE UTILIZARI- pentru pictura, puteți potrivi și se amestecă diferite culori din pigmenti împreună, și turnarea în sita pentru obtinerea efect vizual frumos, acesta poate fi aplicat pentru creative de pictură, chiar și desert face și așa mai departe.Culoare : Multicolor | Dimensiune : 4 BUC.

Specificații detaliate