.

MP3 Player cu Bluetooth, AGPTEK 2.4 Ecran 16GB Pierderi Music Player, Built-in Difuzor, Buton Tactil, Suport Radio FM Înregistrare, până la 128GB (Căști, Ecran Protector)

MP3 Player cu Bluetooth, AGPTEK 2.4 Ecran 16GB Pierderi Music Player, Built-in Difuzor, Buton Tactil, Suport Radio FM Înregistrare,

RON 71.98

Din mărfuri
En el almacén

【Noua Moda 2.4" Ecran Mare cu Volum Independent Butonul】2.4" ecran și interfață intuitivă interfață cu 7 butoane independente și butonul de volum în afară, care permite receptiv touch control & navigare ușoară, ea face tot ce fac simt mai rapid și mai fluid.Vezi mai în detaliu. 【Superioară fără Pierderi de Sunet cu Difuzoare】Cele mai avansate tehnologii oferă performanță fără compromisuri sunet.Suport de date formate audio cum ar fi MP3 / WMA / APE / FLAC / WAV/ / OGG / ACELP / AAC-LC / ETC .Bucurați-vă de muzică fără fir lume, cu Built-in difuzor,liber de cablu. 【Rețineți Că nu are suport direct de cărți Audio și i Tunes.】. 【Wireless Bluetooth 4.1】Suport Bluetooth redare de fundal, rapid înainte/înapoi, asculta radio prin intermediul Bluetooth, joc din lista de redare.Conectează-te cu toate Difuzor Bluetooth și Căști de până la 10 metri.ține-te departe de cablurile, perfect pentru interior, în aer liber, de călătorie, și alte utilizări. 【Vă rugăm să Rețineți】 : Acest MP3 este un transmițător Bluetooth, nu un receptor, nu se poate asocia cu telefoane. 【 Lung-Timp de Redare și Stocare Mare】 Unul 2 H încărcare completă vă oferă până la 50 de ore de redare audio în timp prin intermediul prin cablu căști la volum mediu si 10 H de redare prin Bluetooth.Built-in capacitate de 16 GB, pentru o masivă colecție de muzică de până la 4.000 de melodii, Extensibil TF card pana la 128 GB. 【Multi-funcțional MP3 Player】 Tot este 1, Bluetooth, muzica, radio FM, e-Book, video (AVI/AMV) și imagini (slide show), de înregistrare, cronometru, ceas cu alarmă, și un buton pentru blocare .【Difuzor încorporat, vă puteți bucura de muzică fără căști】Vine cu husa Silicon si ecran protector.AGPTEK T01 S 16 GB Bluetooth 4.1 mp3 player este un player mp3 cu buton tactil de 2.4 inch TFT cu ecran 2.5 D ochi de sticla de protecție a ecranului pentru a proteja ochii.Funcția Bluetooth și vorbitor face liberi din încurcătură de cabluri.Wireless Bluetooth 4.1 : .Suport de ascultare radio prin Bluetooth, redare a muzicii de fundal, muzică rapid înainte/înapoi.Acceptă conectarea la Bose Sound Link Culoare difuzor Bluetooth II audio, JBL boxe/căști și car audio în termen de 8-10m, atunci când nu există nici o barieră.Vă rugăm să rețineți : .Acest MP3 player este un transmițător Bluetooth, nu un receptor, nu numai pot asocia cu Bluetooth căști sau difuzoare, nu poate asocia cu telefoane, și trebuie să utilizați MP3 player pentru a căuta Bluetooth căști sau difuzoare.Pachetul inclus. 1 x AGPTEK MP3 Player 1 x Casti. 1 x Silicon MP3 Caz 1 x Cablu USB. 1 x Ecran de Film Protector 1 x manual de Utilizare.

Specificații detaliate